TARJOAN UUDENLAISIA RENTOUTUMISEN KOKEMUKSIA

Kiinnostukseni hyvinvoinnin opiskeluun heräsi kun oma äitini sairastui 52 -vuotiaana Alzheimerin tautiin. Viime vuosina olen syventynyt ymmärtämään laajemmin miten stressi vaikuttaa hermostoomme. Minulle on sydämen asia auttaa ihmisiä purkamaan kehon ja mielen jännityksiä, jotta elämästä voisi nauttia tasapainoisemmin. Lisäksi nautin luonnossa olemisesta, tanssimisesta ja arjen juhlistamisesta kahden tyttäreni kanssa.

Koulutukseltani olen Joogaohjaaja RYT200, Neurotransformatiivinen hengitysohjaaja, Naurujoogaohjaaja, Luontoyhteysohjaaja sekä Ratkaisukeskeinen valmentaja. Syvennän jatkuvasti osaamistani ja osallistun säännöllisesti uusiin koulutuksiin. Laajoja näkökulmia ovat antaneet kursseillaan mm. Irene Lyon, Joe Dispenza, Kristine Kaoverii Weber sekä HeartMath-instituutti. Kohtaan ihmiset aidosti ja lämpimästi, ja toivon että voit hyvin. 

Tällä hetkellä pääpaino työssäni on tutkia ja ohjata, kuinka voimme liikkeen ja tietoisuusharjoitusten kautta palauttaa kehoon ja mieleen tasapaino, saavuttaa jälleen elinvoima sekä suunnata kohti potentiaalista tulevaisuutta.