LUONNOLLISET 

HYVINVOINTITUOTTEET 

Haluaisitko vahvan immuunijärjestelmän ja mahdollisuuden tarjota elimistöllesi kaikki, mitä se tarvitsee pysyäkseen terveenä?

Unohditko ravita solusi?

Usein olen tunneillani sanonut, että tasapainoinen hermosto on täysin kykeneväinen pitämään meidät terveinä ja elinvoimaisina, sillä sehän on sen tehtävä, mutta joudunkin syömään osittain sanojani. Viittaan usein työssäni tieteellisesti tutkittuihin menetelmiin ja tietoon. Ja niin käy myös nyt.

Meidän pitää ottaa huomioon miten stressi ja ravinto-arvoltaan köyhä ruoka vaikuttavat  hermosolujen toimintakykyyn.

Hermosolu yrittää auttaa sinua jaksamaan läpi päivän. Mutta kuitenkin, mitä vähemmän tarvitsemiaan resursseja se saa, sitä huonommin se suoriutuu työstään. 
Oireena voi esiintyä aivosumua, kyvyttömyyttä tehdä päätöksiä, hitaita ajatuksia, ylisyömistä, päänsärkyä, väsymystä, toivottomuuden tunnetta, elämän ilon tai merkityksellisyyden tunteen puutetta.

Ruoka mitä syömme, ei ravitse soluja tarpeeksi.

Siksi onkin tarjottava lisäravinteita hermosoluille, jotta saadaan optimaalinen energian tuotanto ja sitä mikä mahdollistaa hermoston muovautuvuuden eli neuroplastisuuden, jotta esimerkiksi Neurojooga toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla. 

Jos solut eivät ole tarpeeksi ravittuja vitamiineilla, hermosto ei eheydy.

Mutta tietenkään pelkät lisäravinteet eivät riitä, hermoston stressi on myös purettava. 

Tätä kehosi tarvitsee

Sairauksien syynä on tulehdustila kehossa, joka johtuu stressistä. Etusivulta voit lukea hieman lisää mitä on stressi. Tulehdustilan juurelta löytyy solujen toimintahäiriö, joka on korjattavissa ravitsemalla solua.

Ravintoaineet eivät kuitenkaan välttämättä imeydy kunnolla verestä soluun.

Palataan vielä ravinneköyhään ruokaan, jota nykyään syömme. Teollisen ruokamme omega-6- ja omega-3-rasvahappojen välinen suhde on hyvin epätasapainoinen.

Omega-6 - ja omega-3 -rasvahappojen välinen epätasapainoinen suhde johtaa solujen heikentyneeseen toimintakykyyn sekä solujen kovaan ja jäykkään solukalvoon, joka hidastaa ravintoaineiden imeytymistä sekä kuona-aineiden poistumista. 

Tämä puolestaan vaikuttaa aivojen ja sydämen toimintaan, sisäelimiin, niveliin ja lihaksiin, ihon kimmoisuuteen ja hiusten laatuun.

Emme siis saa ruuastamme tarpeeksi tärkeimpiä ravintoaineita, ja omega-6- ja omega-3-rasvahappojen välinen suhteemme ei ole kunnossa eli vähäisetkään ravinteet eivät pääse imeytymään!

Mikä siis avuksi?

Vaikutuin itse Zinzinon tieteellisesti testatuista ja korkealaatuisista tuotteista. Zinzinon tavoite on tuoda asiakkaille lisää tasapainoa, terveyttä ja hyvää oloa. Tätä varten yritys rakensi tieteellisen neuvottelukunnan joka koostuu muutamista maailman parhaista hyvinvoinnin ja ravitsemuksen alan asiantuntijoista. Nämä ihmiset kehittivät testipohjaisen ravitsemusjärjestelmän, vastatakseen nykyisiin ravinto-ongelmiin. 

Oikean omega-6- ja omega-3- rasvahappojen välisen suhteen saavuttaminen sekä päivittäinen, laadukkaiden lisäravinteiden säännöllinen käyttö  on ensimmäinen askel kohti hermoston eheytymistä, hyvää oloa sekä kunnossa ja terveenä pysymistä.


Jos sinulla on herännyt kysymyksiä liittyen Zinzinon asiantuntijoihin niin kerron heistä tähän väliin lyhyesti:

  • Tri Clayton on pioneeri alalla, joka tutkii ruoan ja kasviperäisten ainesosien farmakologisia vaikutuksia sekä sitä, miten ne vaikuttavat terveyteen ja fyysiseen suorituskykyyn. Hänellä on neurofarmakologian tohtorin tutkinto Edinburghin yliopistosta.
  • Ola Eide on alan johtavan yrityksen, BioActive Foods AS:n perustaja. Hän on ollut useassa johtavassa asemassa, esimerkiksi Norjan ja pohjoismaiden elintarviketutkimusohjelman puheenjohtajana, Mills DA:n innovaatiojohtajana ja Tine Norwegian Dairiesin tutkimus- ja kehitysosaston johtajana.
  • Tri Rizzo on lipidien biokemian asiantuntija. Hän toimii biokemian professorina Milanon yliopistossa. Hän on julkaissut useita artikkeleita esimerkiksi Journal of the American College of Nutrition- ja Nutrition Journal -lehdissä.
  • Tri Abrahamilla on yli 40 vuoden kokemus terveyden ja hyvinvoinnin alalta. Hän valmistui lääketieteen tohtoriksi vuonna 1974 ja on työskennellyt sekä julkisissa sairaaloissa että useilla eri lääketieteen aloilla. Vuosina 2016-2019 tri Abraham työskenteli Nestlé Malaysian lääketieteellisenä neuvonantajana.


Miten voit ottaa askeleen kohti eheyttä?


Esittelen tähän alle tuotteet, joita itse käytän päivittäin ja joiden avulla on mahdollista parantaa solujesi toimintaa, hillitä kehon tulehdustilaa, eheyttää hermostoa ja saavuttaa tasapainoa kehossasi, jopa tutkitusti.

Minulla on käytössä Zinzinon hyvinvoinnin ja ravitsemusalan asiantuntijoiden kehittämä terveysprotokolla:

  1. Omega suhteen tasapainoitus - BalanceOil+
  2. Luonnollisia ravintokuituja palauttamaan elimistöön hyvä bakteerikanta - ZinoBiotic+
  3. Immuunijärjestelmää vahvistava ravintolisä - Xtend+

Voit vapaasti kysyä minulta lisää tuotteista tai siirtyä suoraan ostoksille alla olevan linkin kautta https://www.zinzino.com/2009535234

Linkki ohjaa sinut Zinzinon sivuille. Sivun ylälaidasta voit klikata sanaa "Terveys" ja näet tuotevalikoiman.  

BalanceOil+ Kit

Suosittelen aloittamaan ostokset tästä tuotteesta ja ennen kaikkea aloittamaan ostamalla Premier Kit -paketti, jonka jälkeen jatkotilauksessa tuotteet ovatkin n. 30% halvempia kuin listahinta.  Hinta on tuolloin edullisempi kuin hyvinvointikauppojen kalaöljyt. Tässä öljyssä on ainut laatuinen yhdistelmä Omega3 + polyfenol, jolla tuloksia saadaan aikaan.

KIT

https://www.zinzino.com/2009535234/FI/fi-FI/products/Health/Balance/910330 

KIT + TESTI (itsenäinen laboratorio analysoi näytteestä sinun tilanteesi ennen ja jälkeen käytön)

https://www.zinzino.com/site/FI/fi-FI/products/Health/Balance/910331

Jos vielä öljyn laatu ja ominaisuudet mietityttävät niin alla olevasta linkistä saat lisätietoja: 

https://www.tryzinzino.com/2009535234/balanceoil/FI/Finnish/

Xtend+

Tämä on täysin luonnollinen immuunijärjestelmää ja kudosten kasvua ja korjautumista tukeva ravintolisä. Samalla saat nauttia mm. lisäenergiasta sekä paremmasta luiden ja nivelten toiminnasta.

Linkistä pääset suoraan ostamaan tuotteen:

https://www.zinzino.com/2009535234/FI/fi-FI/products/Health/Immune-And-Brain/302200

ZinoBiotic +

ZinoBiotic+ on sekoitus kahdeksaa luonnollista ravintokuitua. Nämä kuidut metaboloituvat paksusuolessa, jossa ne tukevat terveellisten bakteerien kasvua. ZinoBiotic+ auttaa vähentämään verensokerin nousua aterioiden jälkeen ja ylläpitämään hyviä kolesterolitasoja. Kuidut edistävät monia terveitä suolen toimintoja.

https://www.zinzino.com/2009535234/FI/fi-FI/products/Health/Weight-Control/301390

Viva +

Viva+ on täysin luonnollinen ravintolisä, joka on kehitetty lievittämään stressiä, kohottaman mielialaa ja lisäämään hyvinvoinnin tunnetta. Se tukee hermojärjestelmän ja aivojen tervettä toimintaa auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

https://www.zinzino.com/2009535234/FI/fi-FI/products/Health/Immune-And-Brain/300800

ZinoGene+

ZinoGene+ edustaa ravintolisien uusinta innovaatiota. Se on fukoidaanien sisältämälle monitahoiselle koostumukselle perustuva tieteellinen läpimurto, joka sisältää merilevästä saatavaa luonnollista polysakkaridia, polyfenoleita, C-vitamiinia sekä sinkkiä, joka tukee DNA-synteesiä1 ja solujen jakautumista2. Toimintahäiriöisten solujen lisääntyminen ja solujen uudistumiskyvyn heikkeneminen ovat olennainen osa ikääntymisprosessia. Se, kuinka nopeasti tätä tapahtuu, on riippuvaista siitä, millaisia ravintoaineita oma ruokavalio sisältää. 

https://www.zinzino.com/2009535234/FI/fi-FI/products/Health/Immune-And-Brain/302500

Haluatko tulla mukaani turvaamaan ihmisten terveyttä, kohentamaan vastustuskykyä ja tienaamaan lisätuloja helposti? 

Klikkaa alla olevasta linkistä lisätietoja, jos haluat tehdä töitä kanssani.

https://www.tryzinzino.com/2009535234/partner/FI/Finnish/

HALUAN TIETÄÄ ENEMMÄN TUOTTEISTA!