Naurujoogaa Uudellamaalla sekä kesäisin Kuopion seudulla

Useamman vuoden kokemuksella erittäin pidetty ja ratkiriemukas kevennys erilaisiin juhliin  

Polttarinauru -tarjous kesälle -22

175€ (ovh 250€)

Mitä jos teillä olisi ohjelma, joka virittää päivän tunnelman rennon hilpeäksi, yhdistää osallistujia, saa nauramaan niin että siitä ei kenties tule loppuakaan ja samalla luo ihania, ikimuistoisia ja herkkiä muistoja morsiamen tärkeästä päivästä ja teistä yhdessä? 

Milloin viimeksi nauroit pitkään?


Naurujooga on HAUSKIN  tapa edistää hyvinvointia ja vähentää stressiä! 

Esimerkiksi 10 minuutin nauraminen vastaa 45 minuutin rentoutusta. Usein jo ensimmäinen naurukokeilu saakin osallistujan tuntemaan voivansa paremmin.

Naurujoogan on kehittänyt intialainen lääkäri Madan Kataria vuonna 1995. Hän oli kiinnostunut tutkimustuloksista joissa todettiin naurun vaikuttavan monella tapaa positiivisesti terveyteemme. Hän tutustui myös tutkimuksiin joissa todettiin, että kehomme ei välitä onko nauru aitoa vai tahdonalaista, saamme terveyshyödyt siitä huolimatta. Näiden tutkimusten pohjalta hän loi naurujoogan.

Miten?

Naurujoogassa harjoitellaan yhdessä ryhmän kesken tahdonalaista naurua, katsekontaktia ja leikkimielisiä harjoitteita hyödyntäen. Nauru muuttuu kuitenkin hyvin nopeasti spontaaniksi ja tarttuu muihin ryhmäläisiin.

Miksi?

Jotta saavuttaa naurun terveyshyödyt, on naurun kestettävä tarpeeksi pitkään, ainakin 10-15 minuutin ajan. Arjessa spontaani nauru kestää yleensä vain n. 3-4 sekuntia. Naurun on myös oltava riittävän syvää ja kummuttava syvältä palleasta niin, että vatsa liikkuu naurun tahtiin. 

Terveyshyödyt?

Naurujooga vähentää stressiä ja vahvistaa immuunipuolustusta. 
Nauraessa hapensaanti paranee, pallea työskentelee ja keuhkot tuulettuvat. Myös verenkierto vilkastuu, kolesterolitasot laskevat ja sydän vahvistuu. Naurujooga auttaa myös vähentämään kipua lisätessään endorfiineja. 
Naurujooga muuttaa myös mielialaa mielihyvähormonien  vapautuessa. Tämä saa olon tuntumaan hyvältä ja teet kaiken paremmin ja pysyt iloisena. Nauru myös yhdistää ihmisiä ihmeellisellä tavalla!
Naurusta saa myös apua arjen haasteisiin kun opimme nauramaan silloinkin kun kaikki ei mene aivan putkeen.

"Mahtava naurukokemus! Caritan ohjaus oli selkeää ja harjoituksissa pystyi aidosti rentoutumaan. Ja kotonakin vielä nauratti. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!"  -Sofia K.

Haluaisitko työpaikastanne iloisemman ja paremman paikan tehdä töitä?

Säännöllistä naurujoogaa työntekijöilleen tarjonneet työpaikat ovat raportoineet tehokkuuden kasvaneen, luovien ratkaisujen lisääntyneen sekä sairauspoissaolojen ja henkilöstön vaihtuvuuden vähentyneen ja vuorovaikutuksen käyneen avoimemmaksi:

  • Stressitaso laskee sekä keho ja mieli rentoutuvat
  • Tiimien vuorovaikutus paranee ja me-henki kasvaa
  • Asiakastyössä hymy löytyy helpommin osaksi katsekontaktia naurujooga harjoitteiden myötä
  • Innovaatiot ja luovuus lisääntyy leikkimielisyyden lisääntyessä
  • Oppimiskyky ja keskittymiskyky kasvavat
  • Kunto kohenee sillä 10 minuutin nauru vastaa puolta tuntia soutulaitteella


"Saimme Caritan mukaan polttareihin mökille, pitämään meille naurujoogasession. Sessio oli personoitu tilaisuuteen ja sopi hyvin heittäytyvälle morsiamelle. Caritalla oli uniikki tapa lähestyä koko porukkaa niin, että kaikki olivat mahdollisimman rentoutuneita ja pystyivät antamaan kaikkensa naurujoogalle! Iso plussa vielä sille, että Carita tuli luoksemme mökille, eikä meidän tarvinnut huolehtia porukan liikuttelusta.-Riia J. 

Nauraminen yhdistää ihmisiä ihmeellisellä tavalla

Naurujooga on riemukas ohjelmanumero esimerkiksi polttareihin, hääjuhliin ja juhlapäiviin.

Naurujooga sopii esimerkiksi juhlien alkuun lämmittämään tunnelmaa, murtamaan jäätä ja tuomaan ihmisiä yhteen.

Juhlat jatkuvatkin yhteisen naurujoogan jälkeen hilpeämpänä ja rennompana.

Naurujooga sopii kaikenikäisille ja osallistumiskynnys on matala. 


"Suosittelen! Poskilihasten lisäksi tuntui myös vatsalihaksissa. Kiitos naurettavan hyvälle ohjaajalle ja kanssanaurajille! " -Tarja P.

HALUAN NAURUJOOGAN TAPAHTUMAANI!