RATSASTAJAN JOOGA

Hevonen on ratsastajan peili


Jännittynyt ihminen, jännittynyt hevonen. Rento ihminen, rento hevonen.

Jotta voimme tanssia hevosen kanssa,  saavuttaa yhteys, tulee meidän hiljentyä kuuntelemaan, hiljentää mieli, tulla tietoiseksi mielemme liikkeistä sekä laskeutua alas mielen tasolta kehoomme. Meidän tulee olla joustavampia ja vapaina kireyksistä.

Silloin saamme ratsastukseen enemmän intuitiota, herkkyyttä ja myötätuntoa.

Hevoset elävät täysin läsnä ja ovat herkkiä aistimaan. 

Ratsastajan joogan avulla rakennamme perusteet tuolle yhteydelle tuomalla kehomme ja mielemme tasapainoon.

Ja opettelemalla hengittämään. 

Hengitys on silta hevosen ja ihmisen välillä.

Ohjaan Ratsastajan joogakursseja, joilla on ollut erinomainen palaute. Osallistujat ovat saaneet oivalluksia omaan ratsastukseensa, näkemyksiä miten työstää kehoaan kohti parempaa istuntaa, ymmärrystä miten oman mielen sisäiset liikkeet vaikuttavat hevoseen, konkreettisia keinoja joilla yhteyttä hevoseen voi syventää sekä mielen ja kehon hyvinvointia. 

Ratsastajan joogakurssilla tehdään lempeitä ja rauhallisia liikeharjoituksia sekä hengitys- ja mindfulness-harjoituksia. Harjoitukset valmistelevat kehoa ratsastukseen sekä suuntaavat huomiota myös fyysisen tason taakse, antaen näkökulmia siihen, miten muodostaa syvempi yhteys hevosen kanssa. 


"Tämän kesän voimaannuttavin, mieleenpainuvin, erilaisin ja upein päivä Joogaa Ratsastajille oli tänään ❤️ Joogasimme monta tuntia, teimme upeita mindfulness matkoja, harjoittelimme energiatasojen säätämistä ja energiatasotyöskentelyä hevosten kanssa. Upea porukka, upea opettaja Carita Keinänen 😘 Sää suosi, ruoka oli hyvää ja kaikki kohdallaan. Kiitos, kiitos, kiitos 🙏 "

- Ruvaslahden Ponipiha

HALUAN KUULLA SEURAAVASTA KURSSISTA!