"Olen kiitollinen, että ymmärsin ilmoittautua kurssillesi. Tuntisi tekevät todella hyvää jännittyneelle keholleni ja mielelleni. Olo tunnin jälkeen on ennen kokematonta. Kiitos siitä!"- Tarja C.

"Pakko laittaa heti kuulumisia ekan neurojoogan jälkeen :D mun syvän unen määrä on ollu viime aikoina jotain 1h tai max 1.5h ja nyt oli viime yönä 2h21min! Ihan huikeeta! On mulla joskus parantunu esim yin joogan jälkeen syvä uni, mut ei ehkä näin hyvin. Katsotaan mitä seuraavien kertojen jälkeen tapahtuu. Kiitos kurssista! :) nähdään viikon päästä."- Maikku H.

"Kiitos tuhannesti uskomattoman ihanasta joogasta! Kävin neurojoogan lyhytkurssilla (3x) ja tarkoituksenani oli oppia rentoutumaan ja pysähtymään arjessa. Liike oli hyvin pientä ja rauhallista, mutta todella tehokasta. Minulla oli välilevyn pullistuma alaselässä 7 vuotta sitten. Pullistuman seurauksena, minulla jäi selän alaosaan/lantioon jumeja. Olen 7 vuotta kärsinyt hermopinteistä vasemmassa jalassa sekä alaselän ja lantion alueen kivuista. Kivusta, hermosärystä ja jumeista on tullut arkipäivää. Lääkäri totesi vaivan olevan pysyvä ja korjaantuu leikkaushoidolla. Olen hakenut apua hieronnasta, kiropraktikolta, akupunktiosta ym. Kaikki auttaa hetkellisesti, mutta särky ja lihasjumit on pian tullut takaisin. Neurojoogassa keskityimme pieneen liikkeeseen kyljellään. Tunsin ennestään vierasta kireyttä lantioni sisällä. Jatkoin hengitystä ohjeiden mukaan ja yht'äkkiä poksahti! Tunsin välittömästi helpotuksen lantiossa ja lämpimän kihelmöinnin vasemmassa jalassani. Jotain naksahti paikalleen juuri siellä, missä ei voinut asialle mitään! Tästä on nyt 1,5 viikkoa aikaa ja vaiva on poissa! Jalkani ei enää puudu enkä ole enää tuntenut kipua! Yläselkäni on suoristunut, eikä selkäni kipeydy normaalisti arjen askareista. Kävin jopa kokeilemassa juoksemista ja tuntui ihanalta kun jalat liikkuivat kevyesti eikä mihinkään sattunut. Tuntuu uskomattomalta, että sain liikkuvuuden takaisin 7 vuoden jälkeen ja apu löytyi sieltä, mistä en osannut sitä edes etsiä! Kiitos. Neurojoogakurssin avulla sain takaisin, jotain mistä en ole pitkään aikaan enää edes unelmoinut, sillä uskoin sen olevan mahdotonta"- Sini S.

"Kiitos suuresti vielä eilisestä Neurojooga -kurssista. Olet kyllä taitava ohjaaja. Eilinen orientaatioharjoitus itsessään oli mullistava kokemus ja oikeastaan koko kolmen tunnin harjoitukset herättivät kehossani tunteita ja vapautti koko kroppaa ihan uskomattoman paljon. Nukuin viime yönä 12 tuntia, joka on minulle joka yön valvojalle ihan uskomaton kokemus. Kiitollinen olo ja hyvä mieli sekä koko kropan hyvinvointi on ollut eilen ja tänään aamulla uskomaton. Kiitos siis vielä! - Anna K."

"Käytämme vaimoni kanssa älyrannekkeita, jotka mm. mittaavat jotenkin yöunta. Viime tunnin jälkeen saimme molemmat tähän asti parhaat pisteet yöunen laadusta! Neurojooga toimii..." -Eero

"Kun lopun rentoutumisen aikana sanoit jotain sellaista, että ollaan siellä tyhjyydessä tms., niin mietin ensin mitä se on, ja sitten olin yhtäkkiä liitelemässä aavan meren yläpuolella, aurinko paistoi ja kimmelsi liikkuvilla aalloilla. Rakastan merta, ja tuo löytämäni tunne on varmaan hienointa, mitä voin kuvitella! Avaruuden, kauneuden ja vapauden kokeminen." -Marjatta

"Aamun kankeus katosi harjoituksen jälkeen ja vähitellen oppii rentoutumaan eli tiedostaa jännittyneisyyden lihaksissaan. Tosi positiivinen kokemus." -Merja S.

"Ja sitten tunnin lopussa se tapahtui. En oikein tiedä mikä. Kun tunti loppui, olin niin rento etten pystynyt nousemaan lattialta. Kädet ja jalat painoivat valtavasti... Olin kuin uponnut johonkin pehmeään. Jäsenet eivät olleet puutuneet. En ollut nukahtanut. Tunsin kuinka kasvoissa veri kiersi. Pää oli pörinästä tyhjä ja oli hyvä ja kirkas olo. Kiitos. -Taru K."

"Sain 2018 aivoinfraktin ja on uskomatonta, mitä neurojoogasi sille tekee. Välitön vaikutus tulee jo harjoitteen aikana. Ja olen voinut paremmin muutenkin joogasi jälkeen. Puhut puolieroista, niitä on vaikea hahmottaa infraktin vuoksi, mutta saat ne näkyviksi. Mikä on vapauttavaa sinällään. Yhteiskuntamme jättää potilaan selviämään yksin sairaalasta päästyään ja keinoja eheytyä on vaikea löytää. Opetuksesi on toimivaa monella tasolla, kiitos äänestäsi, joka jo sinällään tuo hyvän olon. -Tarja P. "

"Hei Carita, viime tiistai -illan neurojoogatuntisi oli hieno kokemus. Puolivälissä tuntia totesin yllättäen, minähän hymyilen ja tunnin loputtua keho tuntui kevyeltä ja vapaalta, kuten myös koko selkäranka. Oli sellainen pehmeän kevyt olo. Mielenkiintoista, että yksinkertaisetliikeet, joita teimme johdollasi, saivat aikaan tällaisen tilan kehoon. Kiitos Carita. - Riitta B."


 • Jos olet jo kokeillut monenlaista stressin tuntemuksiin (kaikkein parhaiten koen, että sinun tuntisi ovat auttaneet)
 • Rauhoittava jooga ja jooga sinänsä on tuttua, mutta tässä oli jotain muuta. Pääni oikeasti tyhjeni neurojoogaharjoituksessa paljosta turhasta. Se oli kunnon puhdistus melkein joka kerta.
 • Vaikka olisit joogannut ja meditoinut ueampia vuosia ja Neurojooga tuntuu uudelta (en olisi koskaan uskonut kuinka tehokasta se on)
 • Auttaa uupumuksesta toipumiseen
 • Näinä aikoina olen monesti tuntenut kuin pääni olis liian täynnä. Korona-aika on täyttänyt sen ja olen vain selviä tästä päivästämoodissa. Kerran olin niin rento harjoituksen jälkeen etten osannut heti antaa aivoille käskyä liikuttaa käsiä tai jalkoja.
 • Selviä huomioita hyvänä olona ja parempana nukkumisena.
 • Helpotusta hengitykseen
 • Neurojoogan tunnit ovat lempeitä, positiivisia, tuntuvat hyvältä
 • Tunnit ovat erilaisia ja mielenkiintoisia
 • Keho ja mieli kiittää
 • Levollinen ja rentouttava kokemus, opettajan ansiota.
 • Tunnin jälkeen levollinen ja läsnäoleva olo
 • Pieni pelastus päivän aikana ja auttaa jaksamaan
 • Metodista hyötyä itselle
 • Nukkuu tunnin jälkeen paremmin, syvän unen määrä kasvaa
 • Uusi rentouden kokemus
 • Oppii rentoutumaan ja huomaamaan jännitystä lihaksissa
 • Keho tuntuu kevyeltä ja vapaalta
 • Pehmeän kevyt olo
 • Tunnit tekevät hyvää jännittyneelle keholle ja mielelle